6 år, 1067 inlägg och 3295 kommentarer…

cropped-Fru-Purjo.pngFru Purjo firar idag 6 år som blogg! Hurra!!

Under dessa år har det blivit 1067 publicerade inlägg och 3295 godkända kommentarer (och säkert tiofalt fler spamkommentarer – men dem har glömmer vi nu). Antalet blogginlägg har varierat från några få till dryga 30 per månad. Det var endast under september och oktober i höstas som jag inte bloggade över huvud taget. Nu kommer blogginläggen betydligt tätare igen….

Hur många besökare som hittat hit vet jag inte exakt, men många har det allt blivit under åren som gått. Glad för alla besökare och kommentarer  🙂

Jag började blogga via Blogger men har sedan flera år bloggat med hjälp av bloggverktyget WordPress, via ett eget webbhotell. Tycker det funkar mycket bra och jag har på det viset rådighet över verktyget, samt all info och bilder som jag lägger upp på bloggen.

Med den senaste uppdateringen så har bloggen även blivit kompis med surfplattor och smartphones. Det var på tiden….  😉

Vad jag främst bloggar om framkommer av den här listan:

Japp, lite torr fakta om Fru Purjo-bloggen. Om ni är nyfiken på vem som gömmer sig bakom den purjiga Fru Purjo-bilden så kan ni få en skymt av mig på bilderna från Medeltidsveckan.

På återseende  🙂

2 reaktioner till “6 år, 1067 inlägg och 3295 kommentarer…”

  1. Så kul att du hållit på så länge och att du fortsätter ditt blogfande. Rådighet över verktyget låter avancerat men bra.
    Gillar verkligen din ”Fru Purjo”-avatar/porträtt. Helbra!

    1. Tack 🙂
      Rådighet är kanske ett väl starkt ord med tanke på att jag inte har full kunskap eller grepp om verktyget, men jag känner ändå att jag har mer kontroll över det nu än när jag bloggade med Blogger, och det gillar jag. Sen går det säkert att få ut ännu mer av WordPress om man tog sig tid att utforska det mer….men det funkar bra nog för mig…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.