Vi är kvar

Ursäkta, ursäkta den osedvanligt långa blogguppehållet, det var verkligen inte planerat. Inte alls….inte alls…

Men jag finns trots allt kvar och livet rullar på ungefär som det brukar med gård, höns, katt och odlingar.

Vet inte riktigt varför det blev ett blogguppehåll. Annat än att jag har gått och blivit tämligen trött på min dator. Sedan jag installerade Windows 8, och sedemera 10, så känns det mer som om det är Microsoft som äger min dator och styr hur den skall användas, än jag själv. Trots att jag betalt för både dator och program! Irriterande är bara förnamnet, men jag skall försöka komma över det.

Vill ju åter bli en bloggande bloggare. Hoppas även att du som bloggläsare finns kvar! Säg gärna hej så jag vet att några är kvar…. 🙂

Skickar med ett par bilder på Salix som sitter i vår renoveringshall. Det är lite synd om henne för hon har gjort sig illa i munnen, inget allvarligt, men hon får inte gå ut förrän det är läkt. Därav den sura minen.

Jag inser även att renoverandet av hallen har blivit nedprioriterat. Vi har till och med satt upp en klocka…. ja, ja. Men även det skall det bli ändring på har vi tänkt. Mer om det i ett senare inlägg.

15 reaktioner till “Vi är kvar”

 1. Hej på dig, även jag har något av bloggtorka. Det har nog med tekniken och tiden att göra, kommer på mig själv med att surfa m plattan och mobilen i allt större utsträckning och de är ju helt hopplösa att blogga på om man vill lägga upp bra bilder. Provar emellanåt med mobilkameran men det blir ju så trist och suddigt. Tänk vad fort man blir bortskämd med användarvänligheten i paddan jämfört den bärbara som känns som en stenålderskoloss som ska uppdateras hela tiden! Men jag är kvar både hos dig och i min egen blogg.
  Förresten så har ju Salix helt underbara blå ögon, är det någon annan ras inblandad eller är hon en Europé eller vanlig bonnkatt? /Annelie

  1. Trevligt att du är kvar…. 🙂
   Egentligen har jag inte haft ngn bloggtorka…bara jäkligt trött på att sitta vid en dator. Gör ju det mest hela dagarna på mitt jobb.
   Även om bloggandet hör till det trevligare beträffande datorn så har det ändå inte blivit av…tyvärr.

 2. Åh vad kul, du har varit saknad! Av någon anledning kunde jag inte kommentera och fråga var du höll hus men nu verkar det funka igen? Datorer – märkliga saker med egen vilja!

  1. Det går bara att kommentera ett inlägg i en månad. Sen stängs kommentarsfältet. Jag skulle vilja ha det öppet hela tiden men jag får så in i nordens mycket spam så för att hålla nere mängden något måste jag tyvärr sätta en tidsgräns.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.