Hönsigheter

Säga vad man vill om bristen på värme den här våren….hönsen trivs storartat! I alla fall så länge det inte blåser för mycket. Hedemora gillar inte när det blir allt för varmt utan föredrar nog att det är sådär 10-15 grader varmt. Typ som nu…..

Här kommer några bilder från slänten framför hönshuset, full av våra nyfikna och gräsätande höns. Guldtuppen gjorde även en lustig liten dans för Betula. Så gör tuppar när de försöker flörta in sig hos hönorna.

Fluffiga Sibylla
Fluffiga Sibylla

SONY DSC

Nyfikna Hilda
Nyfikna Hilda
Guldtuppen bröstar sig
Guldtuppen bröstar sig
Guldtuppen och Betula
Guldtuppen och Betula

1 reaktion till “Hönsigheter”

  1. Det är så roligt och inspirerande att följa dina inlägg. Jag har tittat på dina inlägg om hönsen när vi planerat och vidareutvecklat vår hönsgård. Tack för inspirationen?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.