Soluppgång och dimma

Dalgången är dold bakom morgondimman.
Dalgången är dold bakom morgondimman.

I går morse var världen så där förtrollad som den kan vara när solen går upp på en molnfri himmel och dimman fortfarande ligger kvar på marken. Världen anas som suddiga konturer mot en solljus bakgrund.

Jag försökte fota ner mot dalgången, mot öster och solen. Inser att jag skulle må bra av en fotokurs så jag bättre kan hantera min kamera. Men hallonsnåret gjorde sig fint i motljuset.

SONY DSC

 

Till och med hönshuset blev nästan lite fint. Eller så blev det bara än mer uppenbart att byggnaden behöver en hel del omvårdnad från vår sida. Tids nog så skall den också få det. Eller rättare sagt den har redan fått viss omvårdnad, i form av dränering, men den behöver helt klart mer kärlek.

SONY DSC

2 reaktioner till “Soluppgång och dimma”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.