Brödlycka

SONY DSCFör mig är nybakt bröd en form av vardagslycka. Det är ju så himla gott med nybakt, så det går ju inte att låta bli att bli smålycklig av att se och känna doften av nybakt.

Men det är inte endast det nybakta brödet som ger välbefinnande. Även själva bakningen ger en speciell tillfredställelse som är lite svår att sätta fingret på men som dock är synnerligen påtaglig när jag bakar. Det är lite samma känsla som när jag går och skördar grönsaker till middagen.

En skön känsla som får mig att må bra och bli glad. Det kanske helt enkelt är lyckan av att få mat på bordet och att man har fixat det själv…..med betoning på det senare.

SONY DSC

1 reaktion till “Brödlycka”

  1. Jag förstår känslan. Både att det är så gott och att det är något man åstadkommit själv som dessutom blir så mycket bättre än de snabba alternativ som finns i affären 🙂

    Ser ljuvligt ut!

    //Elin

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.