Felix finns inte med oss längre

SONY DSC

Vår söta och kloka Felix har i närmare tio år lyckats parera för alla passerande bilar när han gått över vägen för att komma ut till i fälten. Men i fredags gick det inte….

Saknaden efter vår älskade katt är obeskrivbar. Det gör så ont, så fruktansvärt ont.

Jag önskar jag kunde vrida klockan tillbaks och stoppa honom från att gå ut. Hålla honom inne och förhindra det hemska att hända. Men det går ju inte. Varken att backa tiden eller skydda dem man älskar från allt som skadar och gör ont.

Älskade Felix!

7 reaktioner till “Felix finns inte med oss längre”

 1. Vad tråkigt att höra! För några år sedan förstod jag mig inte alls på katter, men efter att ha lärt känna min killes två katter så har jag helt ändrat åsikt. Katter är helt underbara, och de har så olika personligheter. En katt är en fin vän som är oersättligt. Jag beklagar verkligen att ni förlorat er vän och familjemedlem!

 2. Väldigt mycket sorgligt! Vilket skönt foto på en älskad katt.
  Mitt i alla bedrövelse är det bra att ni hittade honom så ni vet vad som hände honom. Jag kan våndas över om vår katt skulle försvinna utan att man får reda på vad som hänt… (som vi letat och väntat ibland).

 3. Skickar en stor kram!! Förstår att det måste vara otroligt jobbigt. Vågar inte tänka på hur det skulle vara om något hände någon av våra katter, de blir ju som familjemedlemmar.
  Underbart kort på honom!!

 4. Har också en Felix, som hittills blivit 13 år fast
  han är ute mycket. En tröst kanske för dig/er att tänka att er katt haft ett riktigt bra liv. Kram.

 5. Åh nej, fy så hemskt och sorgligt att läsa…. Känner verkligen med er. Hur går det för Salix, letar hon efter bror sin? Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.