Värmen kom till slut…

Lagom till att jag började jobba kom de soliga och varma dagarna…men jag är inte ”bitter”….Istället är glad för varje solig och varm dag vi får i höst så att grönsakerna har någon liten chans att växa till sig innan frostnätter och kyla kommer.

Idag rensade jag bort ogräset i grönsaksbädden med mangold och rödbetor och hittade faktiskt lite som kan bli något, om värmen bara håller i sig. Men mest fanns där ogräs. Två hela skottkärrelass med maskrosor och annat grönt kördes till hönshuset. Roligt för hönorna, men jag hade hoppas på mer mangold och rödbetor bland allt ogräs.

3 reaktioner till “Värmen kom till slut…”

 1. Hej!
  Hittade din blogg när jag letade efter 40-talsklänningar! Måste bara säga att jag tycker du har sytt helt fantastiskt fina (har tittat runt lite)!! Själv kan jag sy i knappar och fålla gardiner, stopp. 🙂 Tänkte faktiskt passa på och fråga om du syr på beställning med något mönster du har? Hälsningar från Åsa

  1. Roligt att du hittade hit och tack för berömmet 🙂

   Min tid räcker inte till för att sy på beställning. Tyvärr. Att jag har lyckats sy så mycket som jag gjort i vår och i sommar beror mest på att vädret varit så ootroligt dåligt….

   1. Ok. Jättefina klänningar i alla fall som sagt och om du plötsligt hittar lite mer tid så skriv gärna på hemsidan :-)!

    Vi får hoppas att vi får fina klara höstdagar framöver!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.