Ingeborg och kycklingarna…

Ingeborg har tagit ut sina kycklingar till hönsgården. Där trippar de runt på snabba ben och letar efter insekter och annat gott.

Kycklingarna är små men kvicka och smiter lätt mellan de vuxna djuren när det blir för trångt kring vatten och mat.

2 reaktioner till “Ingeborg och kycklingarna…”

  1. Tänk att jag fortfarande blir så till mig av kycklingar! Hur kan man leva utan?

    Måste också göra nåt med mina rabarber… Har gått på semester nu så kanske att jag orkar någon dag ta tag i det?! Några burkar rabarberchutney och marmelad borde jag väl få till det?

    KRAM

    1. Visst blir man varmlycklig av de små liven 🙂

      Nu när det är så mycket kycklingar på gång har jag börjat se ägg mer som möjliga kycklingar….och inte som mat i första hand….hmm…?!? Håller i äggen och undrar vilken färg det skulle blivit på denna höna/tupp om det hade fått bli en kyckling. Får nog försöka stoppa de där funderingarna…jag kan ju få problem med att äta ägg 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.