Syväder…

I går var det ett ypperligt syväder och jag fick sytt klart en rak kjol och en blus med holkärm. Jag hann även med att  klippa till en kjol i supersött prickigt bomullstyg samt påbörja sömnaden av en dräktjacka som jag i helgen hade klippt till i ett beigt manchestertyg. Så det var ju väldans bra att vädret gjorde att jag vägrade gå ut…  😉

Jag blev mycket nöjd med både kjolen och blusen och jag kommer garanterat att sy fler blusar med holkärm. Tycker det blev väldans somrigt och fint med holkärm. Det är min första holkärmsblus för sedan mellanstadiet då jag hade en syrenlila blus med holkärm som min mor hade sytt.

Jag har sytt mer sedan mina förra sömnadsinlägg, som du hittar här och här, men jag har ännu inga bilder på de kläderna så de kommer med i ett senare blogginlägg.

4 reaktioner till “Syväder…”

  1. Jättefint! Så sött blustyg! Jag har något liknande och nu må jag säga jag blev inspirerad! Har inte en enda blus med holkärm så det ska bli nytt i garderoben. Har mest ärvda kläder av min äldsta dotter… 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.