Tillfälligt avbrott pga firande….

Det har varit möe att stå i under de sista veckorna. Minst sagt! Maken har nämligen gått och fyllt jämt och det har vi firat ordentligt. Det bidde en hejdundrandes fest tillsammans med vänner och familj, helgen lång. Himla roligt var det och väldans trötta blev vi… 🙂

Som ni säkert förstår så har de senaste veckorna mestadels kretsat kring förberedelserna inför festen. Jag har planerat, städat och donat, lagat stora lass mat, sytt nytt för festen….och fixat med en jädrans massa annat som behövs fixas när huset skall fyllas med firande vänner. Roligt och väldans intensivt….

Och bloggen blev lite bortglömd för under mitt festfixartunnelseende har jag inte haft ro att sätta mig framför datorn. Men nu är festen lyckligen avklarad och jag är åter tillbaks i bloggvärlden… känns fint det 🙂

1 reaktion till “Tillfälligt avbrott pga firande….”

  1. Jag fyller jämt om mindre än en månad så nu är det dax att börja baka och planera. Men det känns kul att ordna fest.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.