Oj vad tiden rusar….det var såååå läääänge sedan vi sågs…

Jag har gått från att vara en inbiten datoranvändare som facebookade, spelade dataspel och umgicks med datorn mest hela tiden….till någon som knappt tittar åt datorn. I alla fall i perioder. Jag startar den mest för att kolla om jag fått något mejl men det tar nästan emot det med ibland.

Inget jag egentligen är så bekymrad över….det finns så mycket annat att fixa med i vardagen. Och fixar gör jag desto mer…och planerar och donar…

En bieffekt av min ”datortrötthet” är dock att bloggen blir tämligen tyst, i kortare och längre perioder. Det tycker jag däremot är riktigt tråkigt. För jag tycker om att skriva i min blogg, liksom jag gillar att besöka andra bloggar för att få inspiration, idéer eller bara för att få ta del av någon annans tankar.

Jag har verkligen inget brist på ämnen att skriva om, så det är inte där skon klämmer, för medan datorn är tyst så fixar Fru Purjo för fullt  🙂

Få se om jag och datorn hittar tillbaks till varandra igen…då lär vi åter ses lite oftare.

2 reaktioner till “Oj vad tiden rusar….det var såååå läääänge sedan vi sågs…”

  1. Jag känner igen det där med bloggtrötthet, det tar liksom emot att sätta sig och börja skriva. Det finns ju så mycket annat att göra!

    Ha det gott!

    1. Det är inte bloggen som tröttar utan mer att jag inte vill umgås med datorn. Jag sitter vid datorn hela dagarna när jag jobbar så när jag kommer hem vill jag knappt se åt den….
      Däremot bloggen har jag saknat…men ändå förmår jag mig inte att dra igång datorn för att sätta mig att skriva….

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.