>Huldas kycklingar

>Det verkar som om fem av Huldas sju kvarvarande kycklingar är tuppar. Den svarta och den grå kycklingen är troligen hönor medan övriga är tuppar. Ungtupparna har ”avslöjat sig” genom att utföra små lustiga ringdanser där de hoppstudsar mot varandra samtidigt som de reser på nackdunet.

De tuppar sig helt enkelt. De ser tämligen komiska ut då de fortfarande mest är som små dunisar, dryga dm höga och endast en antydan till fjädrar på vingarna….men i deras ögon är de säkert farliga stridstuppar…stora och stygga   😉

3 reaktioner till “>Huldas kycklingar”

  1. >Tack för din kommentar i min blogg angående höns och kycklingar. Jag hoppas att det kommer att fungera bra med buren och att blanda kullarna. I hönshuset vågar jag inte ha dem eftersom vi har öppet då tupparna strosar omkring i trädgården. Våra fyrbenta vänner är också nyfikna vad det gäller hönshuset och jag har hittat både hund och katt där inne :-/ Inte så att de rör hönorna, hunden letar mat och katten har fått nos på en mus som bor där. Vi får se, nu provar vi i alla fall så här.
    Inte så roligt kanske att så många av dina kycklingar är tuppar? Eller? Vad gör ni med dem?
    Jag vet inte än vad vår lilla kyckling är för slag. Den har ju ingen att brösta sig mot men jag får en känsla av att det är en tupp.

  2. >Hallå hallå. När kommer du in till GBG nästa gång? Vore kul att ses tycker jag. Jag är här nere till nästa helg tänkte jag, kanske till efter nästa helg… Vi åker bort ikväll men kommer tillbaka på lördag. Sen hänger jag i stan i veckan. Ring om du åker in och har tid för en fika i solen. 070 5590688

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.