>Godaste drickchokladen

>

Varm drickchoklad är så gott, i synnerhet till ostsmörgås. Tycker då jag…

Och godaste chokladen får man genom att blanda en matsked kakao till en mugg mjölk, dvs lite mer kakao än vad det står anvisat på förpackningen. Chokladen sötas med lite honung och då helst med Kinnekullebygdens supergoda honung. Men någon socker skall det absolut inte vara i chokladen. Gillar inte att dricka sockersött.

Finns det däremot vispgrädde hemma så tackar jag inte nej till det. För en stor klick vispad grädde och några droppar rom i chokladen gör ju inte det hela sämre….men då skippar jag nog ostmackan  😉

3 reaktioner till “>Godaste drickchokladen”

  1. >Rom är väldans fint och extra choklad tar jag alltid! Söta med honung ska jag prova! Ett annat tips är en gnutta salt (lyfter chokladsmaken) och en nypa kanel. Väldans gott.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.