>Rotjakten fortsätter

>

Nu när vädret har blivit mer utevänligt, med sol och värme, har jag återupptagit min jakt på rotogräsens rötter i kryddlandet. Snart är det färdigrensat för denna gång, men jag lär snart behöva rensa igen för kvickrot är inte så lättdresserat som jag hade önskat 😉

Men det är inte bara rotogräsen som växer i krydd- och grönsakslanden. Även det som jag vill skall växa där har vuxit fin-fint. Lök, svartrot, haverrot och palsternacka har alla tagit sig bra och morötternas hjärtblad att är näpet gröna. Under ”tälten” växer kålen skyddade från kålfjärillen och stör- och vaxbönorna har också vuxit fin-fint. Bondbönorna har till och med börjat att blomma. Japp 🙂

2 reaktioner till “>Rotjakten fortsätter”

  1. >Många besvärliga ogräs har vi här också, men kvickrot tror jag att jag är skonad från. Är det möjligt att bli av med det?

  2. >Kämpa på jag håller på för fullt me mitt bönland.
    Mormor kommer idag så nu är det full fart på ögräsrensningen..=)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.