>Kokostoppar med kakao

>Det blev kokostoppar till kaffet i förmiddags. Jag förnyade mitt recept på kokostoppar med att tillsätta kakao i smeten. Det blev gott men tror faktiskt det kan bli ännu bättre om man hackar i mörk choklad istället. Det skall jag prova nästa gång…

Förutom kakao så hade jag Herman, kokos och ägg i smeten. Här hittar du ett recept på kokostoppar utan kakao. Det är bara att hälla i så mycket kakao som du tror passar för dina smaklökar…eller prova med att hälla i chokladhack 🙂

4 reaktioner till “>Kokostoppar med kakao”

 1. >guuu va gott det där ser ut..
  Sist jag skulle laga något höll jag på att spränga hela huset..=/
  Ska fråga min mor om hon kan baka lite..=)

 2. >Det där skulle ha suttit bra nu i Tv soffan 🙂 Tror som du att de blir ännu godare med chokladhack! Ha en fin kväll!

 3. >Jag har sett kokostoppar där nederdelen är doppad i choklad. det ser jättesmarrigt ut! Kanske kan vara nåt för dig att testa…

  Trevlig helg!

  /Maja

 4. >Majsan: Det låter ju inte så bra 😉
  ….men jag kan lova att kokostopparna är väääääldigt enkla att göra 🙂

  Fru Venus: Kokostoppar sitter alltid fint…och absolut i TV-soffan 🙂

  Maja: Får testa det nästa gång 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.