Sytt och stickat – år för år

Att sy och sticka är något som jag finner stort nöje i. Jag gillar hela processen från att fundera ut och skissa på en idé, köpa lämpligt tyg eller garn, göra mönstret, till själva sömnads- och stickprocessen.

Det känns även mycket bra att få bära de kläder jag har gjort själv. Jag gillar att skapa min egen stil, att inte vara beroende av ett mode. Ett mode som ibland passar mig men minst lika ofta inte faller mig i smaken. Min inspiration hittar jag överallt och en idé föder gärna nya.

Våren 2013 beslutade jag att jag inte skall köpa några mer kläder, med undantag för strumpbyxor och skor, och det har jag hållit. Det var i och för sig ingen jättesteg att ta då jag alltid har sytt det mesta jag bär. Här kan du läsa mer om mitt beslut och varför jag tog det.

4 reaktioner till “Sytt och stickat – år för år”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.