Ålleberg är fint även en grå höstdag

SONY DSC

Ute är det runt 10 grader och gräset är fortfarande grönt, inte så mycket vinter med andra ord. Egentligen har jag inget emot att vintern dröjer, bortsett från en sak. Det blir nedrans mörkt så här års när det inte finns någon snö. Och det tär på humöret….minst sagt.

Men det var inte det jag hade tänkt skriva om utan visa några bilder fån förra helgens promenad på Ålleberg. Jag gillar verkligen senhöstens färgskala – murriga och lite bleka färger. Till och med den blygrå himlen är fin.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Har tidigare i år lagt ut bilder från promenader på Ålleberg. Bilderna här nedan är från 7 januari. Inte så stor skillnad mot nu precis, men det var ju inte så mycket vinter i förra året heller.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

1 reaktion till “Ålleberg är fint även en grå höstdag”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.