Nystickat

För ett par veckor sedan stickade jag mig ett par halvvantar av restgarnerna från min randiga kofta, som jag stickade i somras. Jag önskade mig ett par vantar som passade i färg med min basker som går i brunt och rostrött.

SONY DSC

Jag tänkte mig något som inte var exakt lika i varken färg eller mönster men som ändå fungerar fint ihop. Jag gillar när det bryter av lite grand och inte blir för färg- eller formmatschat. Och det blev som jag tänkt mig och både baskern och de nya halvvantar har verkligen blivit mina favoriter i höst.

Basker_april2013

Halvvantarna har jag stickat efter egen idé. De är stickade randigt i brunt och rostrött, vilka skiljs åt av två varv med vardera ljusgrönt och benvitt. Andra varvet av den smala tvåfärgade randen är stickat i avigt för att få lite struktur.

SONY DSC