Mussäkrat skafferi

SONY DSC

Hösten närmar sig och därmed årstiden då mössen flyttar in i hus och skafferi. De är söta, men kan tyvärr ställa till med en hel del oreda.

För att göra livet lite mindre musvänligt har vi säkrat skafferiet genom att hälla över alla torrvarorna i glasburkar. Nu får mössen helt enkelt hitta mat någon annanstans. För at göra livet ännu lite tuffare för de små djuren har jag riggat ett par musfällor.

Prydligt och fint blev det på köpet med alla glasburkar. Jag tycker det ser finare ut när man kan se matvarorna istället för en massa papp- och plastförpackningar.

För att ha lite koll på vad det är i alla burkar och hur de kan tillagas har jag klippt ut små lappar från kartongerna och lagt uppepå matvarorna. Det mesta är i och för sig tämligen uppenbart vad det är, men nu går det inte att ta fel.

SONY DSC

 

2 reaktioner till “Mussäkrat skafferi”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.