En duk på bröstet

SONY DSCI ett tidigare syinlägg skrev jag att jag höll på med en tunika där jag tänkte få med en broderad duk som dekoration. Nu är tunikan klar och den blev som jag hade hoppats och duken verkar som gjord för ändamålet.

Den broderade duken sitter som dekoration på bröstlappen fram och det blev verkligen kanonfint. Duken har jag köpt på loppis för några tior och den är mycket noggrant och fint broderad. Ett otroligt arbete har lagts ner på duken och det känns himla fint att den har fått ett nytt liv.

Tyget som jag sytt tunikan av ser ut som linne men känns mer som bomull. Kanske är det en blandning. Färgmässigt passar den synnerligen väl med dukens färger. Mönstret till tunikan är mitt eget, liksom modell och idé.

SONY DSC SONY DSC

 

1 reaktion till “En duk på bröstet”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.