En svartvit värld…

SONY DSCVåran lilla värld runt gården går nästan helt i svart och vitt. En färglös värld och idag, när vinden höll sig still, även en tyst värld. En förunderlig värld, så väsensskild från övriga årstiders färg och ljud.

Sommarens odlingsbäddar går att ana genom de uppstickande hörnstolparna från odlingssargarna. Nu är det svårt att tänka sig att om två månader är arbetet i full gång med att få i ordning grönsakslandet inför sommarens odlingar.

SONY DSC

Jag längtar till odlingssäsongen, även om jag just nu är tämligen nöjd med min vita och tysta värld. Nu när ljuset har kommit tillbaks kan jag tycka det är helt ok att få vänta på våren, utan att jag för den skull vill skynda på den.

Låt vintern få ta sin tid…..jag väntar gärna på vårens alla färger och ljud…

SONY DSC

1 reaktion till “En svartvit värld…”

  1. Haha precis så där kände jag också när jag var ute och gick igår. I vanliga fall hatar jag vintern, kallt, mörkt och trist. Men igår kändes det istället ljust och rofyllt. Fortfarande kallt så klart, men det kan man kanske lära sig att leva med 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.