Ållebergs änne

Det har inte varit så värst mycket utevistelse under jul- och nyårsledigheten, tyvärr. Trodde  innan jag gick på långledigheten att det skulle bli mer promenader, men jag skyller på vädret¨att det blivit så mycket innevistelse. Det har ju mestadels varit grått, blött och blåsigt.

Allt innesittande, i kombination med för mycket god mat, har gjort oss lite rundare på mitten än vad vi var innan jul. Så nu är det verkligen hög tid att komma igång att röra på sig.

Men några promenader har vi allt gjort julledigheten. En av de mer minnesvärda var promenaderna gjorde vi uppför och nedför Ålleberg. Stigningen var minst sagt brant när vi tog oss upp för platåberget, men mödan bjöd på en underbar utsikt över omgivande jordbrukslandskap.

Nedfärden blev nästan lite väl spännande. Vi hittade en stig med trappor i trä, men de var hala som om de var bestrukna med såpa. Det slutade med att vi klättrade ner vid sidan om trapporna på block och sten. Slipprigt det med, men inte i närheten vad trätrapporna var.

Här kommer en bildsvit från promenaden:

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

2 reaktioner till “Ållebergs änne”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.