Nytt år…

Det var svårt att göra himlens färger rättvisa på bild. Men en aning om hur det såg ut kan man se på fotot....
Det var svårt att göra himlens färger rättvisa på bild. Men en aning om hur det såg ut kan man se på fotot….

Det nya året började med en färgsprakande morgonhimmel. Efter dagar med tunga och mörka moln var det uppiggande att i morse kunna kika ut mot gårdsplanen och se byggnader och vårdträd i fint motljus mot en rödintensiv vinterhimmel.

Resten av dagen blev mer ordinärt gråmulen. Men det är ok. Nu går vi trots allt mot både längre och ljusare dagar.

Förra året slutade bra även om december inleddes med tårar efter en älskad katt, som gick bort i slutet av november. Tomheten efter vår saknade Felix har Salix, vår andra katt, gjort sitt bästa att fylla upp.

Att Salix inte skulle sakna Felix visste vi. De drog för det mesta jämnt men några större vänner var de inte precis. Men att hon skulle blomma upp och ta så pass mycket mer plats sen Felix var borta, var däremot förvånande. För vår del blev det en tröst…..

SONY DSC

Några nyårslöften? Nja inte direkt, men jag vill i alla fall blogga oftare än jag gjorde i december. Sen hoppas jag på en minst lika färgsprakande år som morgonens himmel bjöd på  🙂

God fortsättning på det nya året alla bloggläsare!

3 reaktioner till “Nytt år…”

  1. Gott Nytt År! Tråkigt med katten ni miste. Fint ändå att den andra katten tog det med ro. Trivs väl med att få all uppmärksamhet nu. Mina föräldrars två katter, kastrerade hannar accepterar varandra men bästa vänner är de inte precis. Katter är så personliga! Skulle så gärna ha en själv om vi bara inte hade allergier i familjen som utesluter pälsdjur inomhus.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.