Stickbesattheten håller i sig

Min basker är klar
Min basker är klar

Min sticklust verkar inta att avta. Snarare tvärt om. Så fort jag sitter ner så kommer sticket fram – på tåget när jag åker hem från jobbet, när jag äter, när jag sitter ner för att ta en paus, på kvällarna när jag inte orkar göra annat….

Just nu stickar jag på en randig och färgglad mössa som skall passa till halvvantarna som jag skrev om här, ett par rutiga halvvantar till mor samt en jumper, bredrandig i olika grå nyanser. Bilder kommer så småningom.

Tröjan med runt ok som jag skrev om här är nästan klart, men saknar fortfarande knäppning och halslinning. Men den får vänta lite till på att bli klar. Men jag har lovat mig själv att jag inte skall börja på något nytt innan jag gjort klart alla stickprojekt jag har på gång just nu. Det blev väldans många tämligen snabbt…

Basker_1_april2013

Det som har blivit klart, men som jag ännu inte visat, är en basker. Jag har skrivit om den här.

Här är baskern bara påbörjad.
Här är baskern bara påbörjad.

1 reaktion till “Stickbesattheten håller i sig”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.