Stickresultat..

I förra inlägget, skrev jag, att jag för tillfället ”lider av” stickmani. Vanligen stickar jag lite då och då och mina stickprojekt brukar därmed räcka tämligen länge. Men så småningom blir även jag klar med projekten. Det går ju helt klart bra mycket fortare om man sitter länge och ofta med sitt sticke. Så som jag gjort under den senaste tiden  😉

Tröjan börjar bli klar. Oket är nästan helt färdigstickat och det är snart dags att klippa upp mitt fram för knäppningen.

Oket på tröjan börjar bli klar.
Oket på tröjan börjar bli klar.

Under helgen stickade jag ett par halvvantar. Tjocka, varma och goa. Och de har verkligen behövts de senaste kalla dagarna.

I helgen stickade jag ett par halvvantar.
I helgen stickade jag ett par halvvantar.

SONY DSC

 

Jag har även fått klart ett par brun och blårandiga sockar. Kommer inte ihåg när jag började med dem men nu gick det riktigt fort att avsluta dem.

Till slut blev även sockarna klara. Kommer inte ens ihåg när jag började sticka på dem.
Till slut blev även sockarna klara. Kommer inte ens ihåg när jag började sticka på dem.

Vet inte riktigt hur det gick till men nu har jag plötsligt ägnat halva min lediga dag åt ett nytt stickprojekt. En mössa i rostbrunt och brunt garn. Hade kanske varit bättre om jag fortsatt med tröjan istället, men jag är för trött i skallen för att våga mig på att klippa i tröjan för knappslån.

Idag började jag sticka på en randig mössa.
Idag började jag sticka på en randig mössa.

Det får helt enkelt vänta till en annan dag och under tiden stickar jag ett litet snabbt och enkelt stickprojekt.

Allt har jag stickat efter eget huvud. För mig består halva sticknöjet av att klura ut modell och mönster….