En kyckling?!

Resultatet av Alvas och Ingeborgs dubbelruvande verkar resultera i en kyckling! Få se hur bortskämd en kyckling kan bli med två hönsmammor eller så försöker de bara skjuta över passningen på varandra och stackarn blir helt ensam. Vi får väl se hur detta slutar….

En sak vet jag. Kycklingen är svart med vit haklapp och naturligtvis bedövande söt. Jag har ännu inte fått någon bild på den lille men kanske visar den sig mer i morn…  🙂

Tidigare inlägg om de dubbelruvande hönorna hitar du här och här….

3 reaktioner till “En kyckling?!”

 1. Hej,
  Är ny här i bloggvärlden också hittade jag din blogg! Jag ska ägna en stund åt att läsa tillbaka för jag anar att jag kan lära mig ett och annat nyttigt. Jag drömmer om att kunna leva så mycket som möjligt på det jag själv kan fixa. 2013 blir mitt första år på landet och jag gläder mig så åt allt roligt som väntar.
  / Annika

  1. Förstår att du tycker det skall bli spännande…..och det är verkligen roligt och utvecklande 🙂
   Det har gett mig väldans mycket att kunna odla vår mat och ha hönor för husbehov…livskvalitet helt enkelt… 🙂

 2. Åh så roligt att läsa din blogg! Jag här två dubbelruvande Dvärgkochin på tre Hedemoraägg efter mina Hedemorahönor och väntade kläckning idag men de har ännu inte kommit, ser fram mot de så himla mycket! Min första ruvning (köpte hus i december och tog över hönsen då), wiiiie! =) Jag har två Hedemorahönor, en Hedemoratupp och två Dvärgkochin men längtar efter fler höns =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.