Årstidernas färgskiftningar

SONY DSCJag tröttnar aldrig på att titta ut över omgivande fält. Landskapet är i ständig förändring allt eftersom väderlekt och årstid skiftar. Sen tillkommer förändringar och skiftningar i färg och struktur som beror av vad som odlas och i vilket skede det är under odlingsåret.

Från de nakna och nyplöjda åkrarna, över sommarens intensivgröna, till höstens skördemogna färgskala. Nu har den snörika december satt sin färger på fälten, där landskapet under kalla och soliga dagar skiftar i olika isblå toner. Vackert så det nästan gör ont….

SONY DSC

Trädgårdens frukträd är fulla av isiga blå blommor. Vårens gröna och rosa toner känns mycket långt borta….

SONY DSC SONY DSC

2 reaktioner till “Årstidernas färgskiftningar”

  1. Åh vilka härliga bilder!
    Första gången jag tittar in till dig. Så fint era höns har det, vi ska med städa hos våra någon dag snart. Blir så smutsigt nu när de inte vill gå ut, urk.
    Titta gärna in på min nya blogg och säg hej..

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.