Fina Felix

Kissarna är bara ute korta stunder nu när snön ligger djup och kylan biter. De är hellre inne med oss, sitter och väntar på godbitar när vi äter eller ligger och sover i kökssoffan. De har många favoritplatser men så här på vintern är kökssoffan ett säkert kort då soffan står värmande nära det heta elementet.

2 reaktioner till “Fina Felix”

  1. Det är samma här, tre kissar i soffan, korta svängar ut för att kolla läget. Så lär det fortsätta hela vintern, det som är lite jobbigt är att de går in och ut på olika tider. Stundtals blir det ett hiskeligt spingande i dörren, få se om vi sätter in en kattlucka tillslut. Trevlig helg.

  2. Känner igen det där. I synnerhet Salix är en katt som inte kan bestämma sig…ibland rör det sig bara om några minuter hon är inne eller ute. Ett fasligt spingande på henne….och oss 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.