Syskola….kan det vara intressant?

Kavaj, kjol och blus. Jag ser fram emot att få bära dem tillsammans….

Syskola i bloggformat?!…Hmm…hmm… egentligen vet jag inte om den här typen av blogginlägg är min grej. Men jag testar så får vi se var det landar.

Sy är ju roligt, om ni frågar mig, och det skulle även vara himla roligt få dela med mig lite av min syinspiration och min kunskap av att sy och formge kläder. Utan att låta för ambitiös eller pretentiös så vill jag göra ett försök till ”syskola” i bloggformat. Ni som tycker att sömnad är så där lagom spännande får väl helt enkelt vänta till nästa blogginlägg, som säkert kommer att handla om det som jag oftast skriver om….höns  🙂

Men min förhoppning är att jag då och då skall det komma blogginlägg under rubriken Syskolan, med bilder och text kring hur jag gör när jag syr mina kläder, och jag kommer även att sammanställa alla inläggen i en egen flik som ni hittar här.

Det låter nästan som om jag ber om ursäkt för mig själv och mitt bloggande, men som jag inledningsvis skrev vet jag ännu inte om den här typen av bloggande är min grej, men det visar sig väl. Så förhoppningsvis blir fler inlägg på detta tema, då och då. Just nu känner jag mig i alla fall väldans taggad  🙂

Ni får gärna komma med synpunkter på detta inlägg liksom på kommande Syskole-inlägg. Och fråga gärna. Jag vill ju att instruktionerna skall bli begripliga och möjliga att följa. Jag uppdaterar gärna inläggen.

Nästa Syskole-inlägg kommer att handla om att sy en rak kjol med fickor och motveck bak. Här hittar ni ett tidigare inlägg med tankar om tygval och modell för kjolen.

3 reaktioner till “Syskola….kan det vara intressant?”

  1. Och här halkade jag in när jag googlade på garntomtar. Sy är kanske inte riktigt min grej men ett par tomtar ska jag nog lyckas knåpa ihop. Men självklart ska jag försöka hänga med i syskolan också. 🙂

  2. Jag har följt dina syinlägg med stort intresse. Sydde mycket för 15 år sedan och hoppas att komma igång så småningom igen. Gillar det här med att ta till vara tyget maximalt. Så jag tycker absolut att du skall fortsätta på det spåret. Du har ju redan en hel del dokumenterat sedan tidigare. KUL!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.