Det har gått lite för fort…

Det är allt för lätt att låta livet rusa iväg, med jobb och andra måsten. Allt går fortare och fortare tills stressen helt tar över. Känslan av att tiden inte räcker till blir allt starkare och man far runt som en fartblind dåre och hinner varken tänka eller känna. Jag har varit där, så som många andra, och jag är nog på väg dit igen om jag inte sätter stopp…NU!

Det är dags att ta makten över tiden igen. Att hitta tillbaks och får kontroll.

Jag trodde jag hade koll men inser nu att det långsamt har gått allt fortare och fortare. Det syns i min blogg, med sorgligt glest mellan inläggen, och det märks genom att jag allt oftare känner att tiden inte räcker till.

Jag behöver stanna upp och sänka tempot innan stressen får mig att tro att jag inte hinner. För tiden räcker alltid till….så länge man håller rätt fart. Och det är det som är krukset….att hålla rätt fart på livet…

Idag skall vi ägna hela dagen åt att få tiden att gå långsammare igen. Tror det skall gå bra   🙂

4 reaktioner till “Det har gått lite för fort…”

    1. Jo nog är det lätt att dras med i allt. I allt det där som bara ”måste” fixas och göras….

    1. Jo nu jag skall bromsa och lämna utrymme för både vila och sömn. För när vi tror vi kan tjäna tid genom att skippa vilan kommer gärna stressen krypande. Då blir tiden allt mer knapp och alla ”måsten” växer på hög.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.