Vad gör hon?

Har hon slutat att blogga?¨

Nej, nej!

Men jag förstår om nu undrar varför jag skaffade en ny blogg när jag ändå inte skriver. Men jag har inte slutat! Det är bara jobbverkligheten som har varit på tok för mycket den senaste tiden. Tid och ork räcker inte till. Och nu skall jag iväg med jobbet i tre dagar….men sen så kommer jag åter.

Lovar   🙂

Ha en fin vecka alla bloggvänner.

/Fru Purjo

3 reaktioner till “Vad gör hon?”

  1. Hej! Läser din blogg regelbundet och gillar den skarpt. Jag lever på lite liknande sätt med höns, trädgård och syltkokande osv. Kul att se hur andra gör och kanske få lite tips. Ha det bra, hälsningar Maria

  2. Nu har jag bytt till din nya adress i mina länkade bloggar som jag följer från min egen. Skoj att fler ”byter upp sig” från blogger/blogspot:)

    Linda

  3. Maria: Håller med om att det känns bra att hitta andra som lever på ett liknande sätt….en liten bit bort från stora köp- och släng-karusellen…

    Linda: Det känns helt klart bra att ha bloggen någon annanstans än hos jätten Google….

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.