Nystart

Välkommen till ”nya” Fru Purjo fixar!

Det känns lite märkligt att börja om med en ny blogg. Eller rättare sagt, börjar om med ett nytt bloggverktyg. Fru Purjo fixar-bloggen är ju nästan ”gammal”, den har ju trots allt funnits sedan april 2010, men då på en helt annan adress.

Även om det inte finns några tidigare inlägg i denna blogg så finns alla inlägg kvar i gamla Fru Purjo-bloggen, vilken du hittar här. Kika gärna in där….

Precis som tidigare kommer jag även i min ”nya” blogg skriva om det som jag fixar med på vår lilla gård. Vardagliga och jordnära ting och händelser. Och som alltid kommer det att vara mycket fokus på mina kära hönor och katter. Så klart!

Jag kommer också fortsätta att blogga om det som växer och odlas i trädgården och hur vi skördar och tar hand frukt och grönt. Jag kommer säkert visa bilder på det jag slänger ihop på symaskinen och på resultatet av vår långsamma renovering av huset.

Så ni som har hängt med ett tag lär känna igen er.

Nu undrar ni kanske varför jag då inte helt enkelt höll mig kvar på den gamla bloggen….nu när ändå allt är ungefär som ”vanligt”? Det skall jag skriva om i ett senare inlägg…

Istället vill jag önska alla varmt välkommen till min nygamla blogg. Hoppas ni vill hänga med även i fortsättningen….

Och ni som länkar till min blogg hoppas jag att ni uppdatera till den nya adressen, http://frupurjofixar.se/. Om ni vill…  🙂

Kramar Fru Purjo

2 reaktioner till “Nystart”

  1. Så bra att du fortsätter berätta om ungerfär samma som förr. Och att din avatar/gravatar är densamma. Den är bara bäst av alla sådana jag sett!!!
    Välkommen till wordpress – jag tror jag har en hel del tekniskt att lära mej om detta bloggverktyg 🙂

  2. Mrs Universum: Roligt att se dig här på ”nya”bloggen.

    Och beträffande min avatar…..när jag fick upp purjolöken häromåret så kände jag igen mig direkt. Jag har möjligt något kortare näsa… 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.