>Varnhems Klostercafé….en favorit..

>

Idag har maken och jag fikat på ett av våra favoritkaféer – Varnhems Klostercafé. Att sitta i den somrigt idylliska trädgården i skuggan av några syrener och fika gott kaffe med vaniljbulle är livskvalitet. Jag blir lika varmlycklig varje gång vi är där. Och idag var inget undantag. Solen lyste från en klarblå himmel, personalen var som alltid trevlig och fikat var som jag sagt gott!

Så har du vägarna förbi så kan jag varmt rekommendera ett stopp vid Varnhems Klostercaféet.

Såg att jag skrev om Varnhem den 29 juni förra sommaren…det är tydligen då man skall vara där  🙂

2 reaktioner till “>Varnhems Klostercafé….en favorit..”

  1. >Vad trevligt ni gör er som far omkring och tar fika på trevliga ställen! Härligt handlingskraftigt tycker jag. Mera sådant borde vi göra.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.