>Fotoprojekt – Grönsakslandet, 20 mars 2011

>

I går fotade jag tredje bilden i mitt fotoprojekt över grönsakslandet. Inte var det någon större skillnad mot tidigare bilder. Tyvärr! Grönsaksbäddarna är fortfarande mestadels täckta av snö.
Jag längtar efter att få sätta spaden i grönsakslanden och börja gräva upp jorden och förbereda inför årets odlingssäsong. Efter en särdeles lång vinter med mestadels innesittande ser jag verkligen fram emot att få jobba ute. Att få väcka liv i rygg- och armmusklerna för lite tungt trädgårdsarbete…skall bara försöka komma ihåg att stretcha lite oftare i år  🙂
Alla bilderna i fotoprojektet är samlade här…
Hippihäxan hänger på fotoprojektet och kommer att bjuda på bilder från sina odlingar.

2 reaktioner till “>Fotoprojekt – Grönsakslandet, 20 mars 2011”

  1. >Ja, usch, snön är envis men nu är faktiskt mina odlingsbäddar snöfria och man kan se vitlöken komma fram 🙂

  2. >Men nu är det nära för dig ändå! Jag har en halvmeter snö i trädgårdslandet så det kommer dröja många veckor innan det börjar gro där!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.