>Äntligen är vi med kökssoffa

>

Äntligen står den där. Kökssoffan! Efterlängtad…
Vi har länge önskat oss en kökssoffa. Får väl erkänna att vi inte alltid varit så värst flitiga på att leta efter en passande kökssoffa, med tanke på hur mycket vi har önskat oss en kökssoffa. Visst har vi missat några fina kökssoffor på blocket, och ratat några löjligt dyra på samma ställe. Visst har vi hittat några kökssoffor av nyare modell på loppisar som vi också har ratat. Kökssoffor som det inte går att bädda i och som är hopsatt med osnygga IKEA-skruvar. Men mest har vi ägnat oss åt att önska att vi hade en fin kökssoffa i köket framför elementet.
Men i dag så hände det! På Pingstkyrkans lördagsloppis stod den och väntade på oss….. för bara 500 spänn! Två tanter höll som bäst på att mäta upp soffan och dividera om soffan skulle få plats eller ej när jag fick syn på den. Jag smög runt i närheten och låtsades inte alls vara intresserad av samma byte. Pillade istället på några stolar och bord som fanns intill. Men så fort damerna hade tagit två steg bort från soffan dök jag på den.
I och för sig har vi letat efter en soffa med smala ribbor i rygg och armstöd…du vet säkert vilken modell jag menar…men den här får väl duga så länge tänkte jag och plockade fram kortet och betalade.
Nu när soffan står i köket tycker jag den är helt perfekt. Så klart vår kökssoffa skall ha svängd rygg och armstöd. Däremot skall dynan bort. Den är för liten och dessutom är tyget helt gräsligt. Något beige möbelplysch i syntet….inge snyggt!! Men det skall ju in te vara så svårt att fixa till……
Kökssoffan har även blivit invigd av en Felix, som lade sig till rätta på den fulbeiga dynan, och en manligt sjuk make som ockuperat soffan hela efterniddagen. Japp en kökssoffa är bra att ha….

7 reaktioner till “>Äntligen är vi med kökssoffa”

  1. >Ps. Har du som gillar medeltiden varit i Tallin någongång? Rekommenderas! Mycket medeltid stämmning i de gamla stadsdelarna som vi vandrade i för någon dag sedan…

  2. >Vad roligt! Kökssoffa står på min önskelista också, när vi väl fått byggt ut i alla fall. i dagsläget saknas det tyvärr plats. Bra fynd du gjorde tycker jag!!

  3. >Ser jättefin ut.Bor man på landet är en köksoffa ett måste. Hittade vår också på en loppis för ett par år sedan.
    Ha en fin dag!
    Helena

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.