>Mössan är klar och använd….

>

Mössan är klar sedan ett litet tag och har varit flitigt använd under de senaste veckorna. Det är ju KALLT ute…!!

Och idag kom jag igång med ett nytt stickprojekt. Den här gången skall det bli en kofta av något slag….har bara i stora drag bestämt mig hur den skall se ut. Ett är då säkert….tröjan kommer att delvis stickas i ett mörkblått Eskimo-garn. Det andra garnet får ni se nästa gång.

Min gamla stickpåse vill inte hålla tätt längre utan läcker stickor mest hela tiden. Så jag rotade runt bland grejerna i arbetsrummet och hittade en tygpåse där ÅF hälsar alla God Jul. Funktionellt men lite i ofas med högtiderna….

1 reaktion till “>Mössan är klar och använd….”

  1. >Himlars vilken tjusig mössa.
    Jag vill så gärna sticka enkofta men tålamodet mitt räcker inte så långt..=(
    /majsan

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.