>Årets första tulpan…

>

Nu har tulpanerna, som i höstas hamnade i krukor istället för i blomsterlanden, börjat blomma….i alla fall de som står inne i värmen i köket. Inte utan att jag blev lite lycklig när jag såg den rosa tulpanen i morse 🙂

4 reaktioner till “>Årets första tulpan…”

 1. >Härligt med tulpaner! Men jag får nöja mig med att titta på din…
  Skanog inhandla lite vår imorgon 🙂

  kram

 2. >Tulpaner är ju så underbart. Har dock inte köpt några än trots att det finns. Ibland blir jag snål när de är dyra… Smart att göra som du har gjort!

 3. >Visst är det härligt med tulpaner. Nu är jag riktigt glad för att jag inte fick ner alla tulpaner i jord i höstas utan att några hamnade i krukor istället.

 4. >Så väldigt häftigt med egna tulpaner i januari.

  Jag fick inte ner alla realökar före snön kom heller. Satte dem i kruka, de fick stå i 15 graders rum till nyår. Nu står de i lövkomposten udner snön. undrar vad som händer där??? Vågade inte låta dem stå inne men mu vet jag ju att det går.

  Snyggt!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.