>Snö, snö och ännu mera snö!

>

Ladugården försvinner allt mer och det bara fortsätter att blåsa och snöa, snöa och blåsa. Får trösta mig med att syrenbuddlejan, som växer längs ladugårdsväggen, just nu har ett gott skydd mot kylan. Väl det för i år fick de inge lövtäcke över sig.

Inser nu att det var i sista stund som vi bar in utemöblerna i ladugården. Det gjorde vi typ tre dagar innan snön kom. Vi är inte alltid så sena med att städa bort sommaren från trädgården men i år var det så mycket annat som hände tidigare på hösten så det blev helt enkelt bortprioriterat…..och kanske även lite bortglömt.

Världen blev vit tidigt i år och just nu känns det som om vi skall få en repris av förra vintern, gånger två. För fortsätter det så här kommer det att bli än värre än ifjol. För högarna med bortskottad snö längs vägar och gårdar är redan oroväckande höga.

Men så här såg det ut förra vintern och där är vi inte riktigt än…..;-)

5 reaktioner till “>Snö, snö och ännu mera snö!”

  1. >Vilket vackert kort! Synd att all snö ger så mycket jobb för det är ju så fint… Hoppas faktiskt att det inte blir som förra året för då tror jag att jag ska emigrera!

  2. >Ja, här blev det till att skotta! Och på med mössan, – 14 känns.

    Blir nog nåt värmande idag efter långpromenaden…

  3. >Härliga bilder på all snö! Men jag måste bara kommentera hur "upp & ner" det är med världen idag. Bor själv högt upp i norr, 13 mil från finska gränsen vid kusten och här är det mest bara kallt (idag -13)soligt och vackert och ca 5 cm snö. Vi brukar ha mer så här års men jag bara tackar och tar emot! Det är inte kul att skotta!
    / Lotta

  4. >Nu har det kommit ännu mer…..mycket mer!! Börjar oroa mig för morgondagen och hur det skall gå att ta sig till jobbet. Kommer vi hemifrån?? Kommer tågen att gå?? 😉

    Och ingen idé att skotta nu för det snöar fortfarande horisontellt!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.